Jutalék kalkuláció

   

A jutalék tételek szerkesztése közben lehetőség van a jutalék alapját képező algoritmus és jutalék százalék módosítására is. A jutalék százaléknál megjelenik mind az eredeti, mind az aktuális jutalék százalék. Amennyiben az adott referensnek partnerenként eltérő jutalék volt beállítva, úgy a százalék érték helyett a "Vegyes" szöveg jelenik meg.

 

clip0210

Jutalék kalkuláció.

 

Kitöltve az aktuális jutalék értéket, az alkalmaz gombra kattintva átállítható az aktuális referens jutalék százaléka. Az érték módosítása csak egy ellenőrző kérdésre adott igen válasz esetén történik meg. Amennyiben eredetileg többféle értékű jutaléka volt, úgy egy megerősítő kérdésre is válaszolni kell, a véletlen adatmódosítások elkerülése végett.

 

clip0221

Vegyes jutalék százalék módosításának megerősítő kérdése.

 

clip0220

A jutalék százalék módosításának ellenőrző kérdése.

 

Fontos: a jutalék százalék értékének módosítása esetén az adott referens minden, partnerénél a megadott értékre módosulnak a jutalék százalékok. Az itt elvégzett módosítások azonnal aktiválódnak, NINCS mód a módosítások visszavonására.

 

Kilépéskor a program külön figyelmezteti a felhasználót arra a tényre, hogy a jutalék százalék értéke megváltozott, annak érdekében, hogy a véletlen adatmódosítások megelőzhetők legyenek.

 

clip0214