Termék beválogatás

   

Általános termék kiválasztás

 

A raktári mozgások tételeinek összeállításához nyújt segítséget a termék beválogatás.

 

1.A Mozgás lap Tétel műveletek csoportjában találhatók a tételekkel végezhető funkciók.

2.Kattintson a Beválogatás gombra.

 
clip0338

3.A gombra kattintva megjelenik a raktári tételek termék beválogatási képernyője.

 

A termék kiválasztó képernyő annyiban különbözik az általános termék kiválasztástól, hogy a raktári készlet adatait is (készlet mennyiség, tárhely azonosító és tárhelyen lévő mennyiség) megjeleníti. Csak azok a termékek jelennek meg, melyek a forrás raktárban szerepelnek.

 

clip0346

 

Átminősítés termékének kiválasztása

 

Az átminősítés összeállításakor két terméket kell megadni: a forrás és a cél terméket. Ennek megoldására megszűnt a jobb oldali beválogató táblázat, és a helyére egy két lapra osztott adatlap került. Az adatlap tetején lévő lapfülekre kattintva lehet a forrás és cél termék adatai között váltani.

 

clip0347

 

Forrás termék beállítása

1.A forrás termék kiválasztásakor a jobb oldali adatlapon a Forrás termék lapfülre kell kattintani. A kiválasztás eredményeként a bal oldali táblázat kiürül és módosul a státusz panel szövege is.

 
clip0335

2.A kiválasztó táblázatban ki kell jelölni a kívánt terméket és a clip0271 gombra kattintva annak adatai betöltődnek a forrás termék adataiba.

3.A kiválasztást követően csak a mennyiség és a megjegyzés megadására, valamint a forrás tárhely kijelölésére van mód. Ez utóbbi abban az esetben használható, ha az adott raktárban több tárólóhelyen is van a termékből.

 
clip0333

 

Cél termék beállítása

1.A cél termék kiválasztásakor a jobb oldali adatlapon a Cél termék lapfülre kell kattintani. A kiválasztás eredményeként a bal oldali táblázat kiürül és módosul a státusz panel szövege is.

 
clip0336

2.A kiválasztó táblázatban ki kell jelölni a kívánt terméket és a clip0271 gombra kattintva annak adatai betöltődnek a cél termék adataiba.

3.A kiválasztást követően a mennyiség nem módosítható (azt a forrás terméknél kell beállítani), csak a cél tárhely, a minősítés és a megjegyzés megadására van mód.

 
clip0334