Gyáriszám kezelés

   

 

Gyáriszám beállítása

 

Amennyiben a gyáriszám kezelés aktiválva van, a termék adatoknál kell meghatározni, hogy az adott termék esetén hogyan kell kezelni a gyáriszámokat. Megadható, hogy nincs gyáriszám kezelés, kézi beállítású, vagy automatikusan generált. Ez utóbbi esetében fejlesztésre van szükség, mely során meg kell határozni, hogy milyen legyen a gyáriszám struktúra és milyen algoritmussal generálja azokat a program.

 

Termék gyáriszám adatok.

 

Megadható még a vevői és szállítói garancia időtartama is. A szállítói garanciát a termék beszerzésétől számolja a program, míg a vevői garanciát a termék eladásától.

Gyáriszám rögzítése

 

Gyáriszám rögzítés

A gyáriszámokat a beszerzési képernyőn lehet rögzíteni. Annál terméknél, melynek nyilvántartása gyáriszám alapú, a mennyiség eltérő színnel jelenik meg. A kiválasztó Gyáriszám kiválasztás gombra kattintva lenyílik a gyáriszámokat rögzítő panel, ahol a gyáriszám rovatban lehet megadni a termékek gyáriszámát. A cellába vonalkód olvasóval is rögzíthető gyáriszám.

A mennyiségben megadott érték alapján az utolsó gyáriszám rögzítése után nincs mód több gyáriszám felvitelére.

 

 

Gyáriszám felvitel

 

Gyáriszám kiválasztása

 

Gyáriszám kiválasztás

Értékesítéskor csak akkor lehet lezárni a kiszállítás adatait, ha minden gyáriszámos termékhez ki lett választva az eladásra kerülő gyáriszám. Annál terméknél, melynek nyilvántartása gyáriszám alapú, a mennyiség eltérő színnel jelenik meg. A kiválasztó Gyáriszám kiválasztás gombra kattintva lenyílik a gyáriszámokat kiválasztó panel, ahol a bal oldalról jobbra átemelve választhatók ki az értékesített termék gyáriszámai.

A mennyiségben megadott érték alapján az utolsó gyáriszám kiválasztása után nincs mód több gyáriszám átemelésére.

 

 

Gyáriszám kiválasztás