Program frissítés

   

A VIPBox programcsomag lehetőséget ad az új verziók automatizált telepítésére, fejlesztői bevonás nélkül. Ehhez a főmenü Súgó menüpontjában található Új verziók keresése funkció nyújt lehetőséget.

 

 

 

Frissítés indítása

Frissítés menete

 

Új verzió keresése

Frissítés indítása

 

Amennyiben új verzió érhető el és a felhasználónak megvan a WEBUPDATE joga, a program felajánlja az ügyviteli rendszer frissítését. Ekkor többféle lehetőség közül választhat.

 

Meglátogathatja a program letöltés weboldalát, ahol elérhető a komplett telepítő/frissítő csomag.

Letöltheti a frissítés, mely a letöltést követően automatikusan települ a számítógépre.

Segítség igénylésével ellátogathat weboldalunkra, ahol kérését elküldheti a fejlesztőknek.

 

Az automatikus ellenőrzés bejelölésével lehetővé válik az új verziók ellenőrzése minden program indításkor. Törölve a kijelölést, csak az ellenőrzés manuális indításakor kerül sor az új verziók keresésére.

 

Frissítés letöltése

 

A frissítés menete

 

Elindítva a frissítést, első lépésként a frissítő fájlok letöltésére kerül sor. A letöltés teljesen automatizált, emberi beavatkozást nem igényel.

 

 

Frissítés letöltés

 

A letöltés befejeztével a program elvégzi a programfájlok aktualizálását, majd újraindul és elvégzi az adatbázis frissítését. Az adatbázis frissítésének megszakításával leáll a frissítési folyamat. Folytatni a frissítési műveletet csak az adminisztrátori felhasználóval történő bejelentkezéssel lehet.

 

Adatbázis frissítése

 

Az adatbázis aktualizálás során folyamatosan nyomon követhető a telepítés menete, mely lépésről lépésre végrehajtja az egyes (időközben kiadott) adatbázis verziókhoz tartozó frissítő programokat.

 

Adatbázis frissítése

 

A frissítés befejeztével a program üzenetben értesít a sikeres aktualizálásról.

 

Adatbázis frissítése